ACTUEEL

 

Vanaf mei 2024 heb ik in verband met andere werkzaamheden mijn praktijk op maandagen en woensdagen. In te plannen in overleg via de mail of telefonisch. Ik ben ook beperkter bereikbaar.

Privacy document Mesologie

Vergoeding Ziektekosten 2023

Klachten:  Heb je hulp nodig of is de kwestie aanleiding om een klacht in te dienen, neem dan contact op met Quasir.

E-mail: bemiddeling@quasir.nl of telefonisch: 06 4844 5538.

Ik volg de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM en van de beroepsverenigingen VBAG, RBCZ en NVVM. Bij vragen of twijfel kunt u altijd contact opnemen. 

Praktijk gegevens:

Kamer van koophandelnr.: 57466106
Ingeschreven bij de NVVM – Nederlandse vereniging voor Mesologie en bij RBCZ – Register beroepsbeoefenaar complementaire zorg, en vanaf 2020 bij VBAG.

BTW id: NL002125310B04 

Ik ben BIG geregistreerd.

Opleidingen / bijscholingen:

  • September 2022 – april 2023 Yoga teacher training bij Yoga school Amsterdam Noord. Aandacht voor de Yoga filosofie, waaronder ademhaling en meditatie en de verschillende houdingen.
  • 2016, 2017, 2019: Module 1 tot en met 3 en module 4 deel 1 van Schusslercelmineralen. Ik maak veel gebruik van de celzouten welke mild en ondersteunend zijn. Is vaak een belangrijk onderdeel of aanvulling op de therapie. Meer informatie over de schusslercelmineralen is te vinden op de website van het instituut voor celzout therapie.
  • 2018: Basiscursus en module 1 en module 2 van de cranio sacrale therapie bij Uplegdger instituut. Deze opleiding heeft me nog meer het belang van het goed (kunnen) voelen geleerd. Belangrijk hierbij is om de persoon in deze situatie zonder oordeel, mening of advies te laten zijn. Het lichaam heeft veel te vertellen, als we er naar willen en kunnen luisteren.
  • Ik heb minimaal 4 x per jaar intervisie met collega mesologen uit de regio. Wij raadplegen elkaar ook regelmatig.
  • Verder volg ik jaarlijks verschillende bijscholingen vanuit de NVVM en andere organisaties als Heel, Bonusan, Nutriphyt, De academie van TCM, Metagenics, AOV.

COOKIEVERKLARING