ACTUEEL

 

Maart 2020 beleid mbt coronavirus: Ik volg de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM en van de beroepsverenigingen VBAG, RBCZ en NVVM.

Mensen die in de risicogroep vallen worden geadviseerd de afspraak te laten vervallen of geen afspraak voor een consult te maken. 

Privacy document

Vergoeding Ziektekosten 2020

 

Praktijk gegevens:

Kamer van koophandelnr.: 57466106
Ingeschreven bij de NVVM – Nederlandse vereniging voor Mesologie en bij RBCZ – Register beroepsbeoefenaar complementaire zorg, en vanaf 2020 bij VBAG.

AGB code praktijk: 90-56426
AGB code zorgverlener: 90-047852

Ik ben BIG geregistreerd.

Ik werk vanaf november 2019 op dinsdag, woensdag en om de donderdag in mijn praktijk. Ik deel mijn ruimte met diëtiste Marlies Grippeling.

Opleidingen / bijscholingen:

  • 2016, 2017, 2019: Module 1 tot en met 3 en module 4 deel 1 van Schusslercelmineralen. Ik maak veel gebruik van de celzouten welke mild en ondersteunend zijn. Is vaak een belangrijk onderdeel of aanvulling op de therapie. Meer informatie over de schusslercelmineralen is te vinden op de website van het instituut voor celzout therapie.
  • 2018: Basiscursus en module 1 en module 2 van de cranio sacrale therapie bij Uplegdger instituut. Deze opleiding heeft me nog meer het belang van het goed (kunnen) voelen geleerd. Belangrijk hierbij is om de persoon in deze situatie zonder oordeel, mening of advies te laten zijn. Het lichaam heeft veel te vertellen, als we er naar willen en kunnen luisteren.
  • Ik heb minimaal 4 x per jaar intervisie met collega mesologen uit de regio. Wij raadplegen elkaar ook regelmatig.
  • Verder volg ik jaarlijks verschillende bijscholingen vanuit de NVVM en andere organisaties als Heel, Bonusan, Nutriphyt, De academie van TCM, Metagenics, AOV.

Ik heb een facebook pagina die je kunt bekijken en waar ik af en toe iets op zet. Echter ik doe dit niet regelmatig.